T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADIYAMAN / KAHTA - Çataltepe İlkokulu

Çataltepe İlkokulu

Telefon
0416 725 81 67
Belgegeçer
0
WEB
https://cataltepeilkokulu.meb.k12.tr
Adres
Çataltepe Köyü Kahta/ADIYAMAN
Vizyon
Okulumuz Çataltepe İlköğretim Okulu Atatürk İlke ve inkılaplarına bağlı, vatanını, milletini seven, bireysel farklılıkları gözetip, toplumsal yararı bireysel çıkarların üstünde tutan, çevreye ve doğaya saygılı, gelişmeyi ve ilerlemeyi hayat felsefesi edinmiş, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri yakından takip eden insanlar yetiştirmektir.
Misyon
Biz Çataltepe İlköğretim Okulu olarak ; Anasınıfından 8. sınıfa kadar eğitimden ödün vermeden geleceğin iş dünyasına ve küreselleşen topluma yeterek, bilgi, beceri ve değerlerimizi en üst düzeyde kendinde barındırabilen gençler yetiştirmeyi amaç edinmiştir. Okulumuzun bugünün küçükleri ama yarının büyükleri olacak olan çocuklarımızın araştırmayı bilen, sorgulayabilen, yorumlayabilen gençler olmasındaki çabası devam edecektir.
Başarılar
Öğretmen :5
Öğrenci :64
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :665
Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM
Saatler
08:30/15:00
Isınma
SOBALI
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
Ulaşım
Okulumuza ulaşım servis aracı ile olup isteyen öğretmenler kendi araçlarıyla da gelmektedir.Bununla beraber okulumuz Kahta ilçesi ile Samsat ilçesi yolu üzerinde olduğundan okulumuzun önünden çok sık özel araçlar geçmektediri.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Kuzeyinde Ziyaret köyü,doğusunda Mülk köyü,kuzeydoğusunda Şahintepe köyü,güneyinde Narsırtı köyü,batısında Büyükbey köyü,kuzeybatısında Dut köyü bulunmaktadır. Kahta ilçesi ile Samsat ilçesini birbirine bağlayan yol okulumuzun önünden geçmektedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Adıyaman iline 40 km.,Kahta ilçesine 7 km. mesafededir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır